Орално го задоволуваше во воз, па пробаа да ги прекинат – еве како си поминаа


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Неверојатна кавга избила во еден воз во Берлин откако патниците ги замолиле напалените дечко и девојка да престанат со оралниот секс пред сите присутни во јавниот превоз.

Непозната 36-годишна жена орално го задоволувала својот 38-годишен партнер во еден берлински воз, и тоа пред очите на останатите патници во јавниот превоз, меѓу кои имало и деца. На нивното перверзно однесување прва реагирала една 18-годишна девојка која ги замолила да престанат со оралниот секс. На тоа напалената жена ја удрила девојката со рака во лицето.

Во одбрана на девојката скокнал и еден 19-годишен дечко, кој исто така заработил удар во глава, на што останатите патници скокнале и ја фатиле разбеснетата жена, додека еден од патниците ја повлекол и рачната кочница за случај на опасност и го запрел возот.

Напалениот пар побегнал, но полицијата брзо успеала да ја уапси жената, а нејзиниот партнер доброволно се пријавил в полиција.

И двајцата одбиле да направат тест за алкохол, после што присилно им била земена крв, па биле пуштени на слобода.