Видео

Она кога американска амбасада ти прави мезе за фамозните „жолти комбиња“ (видео)

Сигурно не сте ги заборавиле фамозните „жолти комбиња“ кои едно време беа главни „виновници“ за прислушувањата од кои произлегоа уште пофамозните „бомби“ кои ја стресоа македонската јавност.

To Top