„Ој танцај му онде пред бродојне“ – да се потсетиме на еден легендарен охридски „дијалог“ на пристаниште


Аргентина на се или ништо, сега мора против Очоа - 7 ден ↓↓↓Ненормален е најпристојниот збор што се користи во кавгава.