Од македонската поетска ризница: Ацо Шопов – „Бела тага на изворот“


Што ќе се случува во последното коло во Серија А, Ла Лига и Лига 1


Стихови од најчистиот поетски дух кои допираат до најчистото, до најсредето од секој човечки дух. Чита Софија Гогова Врчаковска.