Од бугарското секојдневие – и Бугариве се легенди за бисери и глупости


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


И Бугариве се држат со креативност во глупостите од секојдневието и прилично забеганите натписи.

4-10-bugarska-rabota1 4-10-bugarska-rabota2 4-10-bugarska-rabota3 4-10-bugarska-rabota4 4-10-bugarska-rabota5 4-10-bugarska-rabota6 4-10-bugarska-rabota7 4-10-bugarska-rabota8 4-10-bugarska-rabota9 4-10-bugarska-rabota10 4-10-bugarska-rabota11 4-10-bugarska-rabota12 4-10-bugarska-rabota13 4-10-bugarska-rabota14 4-10-bugarska-rabota15 4-10-bugarska-rabota16 4-10-bugarska-rabota17 4-10-bugarska-rabota18 4-10-bugarska-rabota19 4-10-bugarska-rabota20 4-10-bugarska-rabota21 4-10-bugarska-rabota22