Објаснето за секој да разбере: Што се човековите права? (видео)


Традицијата вели: Аргентина ме демантира!? - 14 ден ↓↓↓Еве го првиот дел од одличното објаснувачко видео. Изгледајте, ислушајте и продолжете со вториот дел. За вашите, нашите и сечии права се работи.