Нови дождови и Стајковци повторно поплавено (фото)


Дерби во Англија, Столе против кралевите во Мадрид ↓↓↓


Скопско Стајковци повторно е поплавено по обилните дождови што го зафатија скопскиот регион утрово. За ова сведочи фотографијата, објавена пред малку на социјалната мрежа Фејсбук.

8-11-stajkovci-poplava1