Вебкафе

Дали им избега: Најбесната брканица снимена за Planet Earth II

Сценава е дел од првата епизода од второто продолжение на серијалот за планетата земја, Planet Earth II – Islands. Брканицата во која на еден куп змии мета им беше еден осамен примерок од родот игуани е сцена за која долго ќе се зборува. Погледнете дали гуштерчето успеа да им избега на отровниците кои го населуваат островот.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top