Нервозниот Зверев почна да мава со рекетот по судискиот стол (снимка)

Александар Зверев за време на тенискиот турнир Мексикан Опен, во налет на нервоза, удираше со рекетот по судискиот стол.

Инцидентот се случи откако Зверев и неговиот тениски партнер во двојки, Марсело Мело, загубија од тандемот Хари Хелиовар и Лојд Гласпул.