Видео

Непријатна шега: Им земаше од производите во кропите во маркет – еве како реагираа купувачите

Прилично невкусна и непријатна шега ако се земе во предвид дека е направена во тензично и тешко време за целото човештво и општество.

Advertisements
To Top