„Некст Тајм“ денес со пормоција на видео за преработката на „Јовка кумановка“


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Иако периодов беа зафатени со големиот број турнеи низ Македонија, Стефан и Мартин од „Некст Тајм“ паралелно работеа и на нивниот најнов музички проект.

Станува збор за уште една одлична преработка на стара македонска песна. Овој пат изборот падна на „Прошета се Јовка кумановка“, која ќе имате прилика да ја слушнете во едно ново и поинакво руво.