Него да го чуваш, лепотице: По принцип „направи сам“ си изгради базен за 0 денари

Толку му треба на еден човек за да го постигне тоа што го сака – две раце, креативност, идеја и многу упорност. Фраеров сам си изгради базен без да даде скршена пара за тоа, сето направено од природен материјал.