Не можеа да најдат дрон што ќе може да крене човек, па си направија сами

На човечката креативност и иновативност само небото им е граница. Или барем за оние кои се родени со таков табиет и нарав, постојано да размислуваат како да го направат животот позабавен и повозбудлив, притоа „играјќи си“ со технолошки иновации.

А еве го и „бекстејџ“ видеото од она погоре, кое стана вирален хит на интернет.