Авто мото

Најдобро од најдобрите: Погледнете како забрзуваат БМВ автомобилите! (видео)

БМВ и неговата серија 5 веќе со месеци се наоѓаат на насловните страни, а сега пристигна и М варијацијата.

Баварскиот гигант никогаш немал поголема гама на производи, исто како и неговиот најголем ривал Мерцедес. За новите модели секогаш е посебно интересно да видете што нуди. Неколку видеа во продолжение ќе ви покажат што се може БМВ. Единствениот услов за купувачот е да има дебел новчаник или куфер пари, бидејќи овие автомобили се доста скапи.

Прв на ред е М550d xDrive. Тој има моќ да достигне 260км на час.

Следен е серија 7, каде што М ознаката значи V12 „монструм“.

За крај М5. За овој автомобил ќе се зборува месеци, па дури и години.

To Top