Најдобрите и најатрактивни забивања од All-Star 2019 викендот

Изминатиов викенд се одржа NBA All-Star Weekend 2019, кој изобилуваше со атракции и бесни потези на паркетот, за уште едно неповторливо шоу издание на највозбудливиот кошаркарски настан на планетата.

Еве ги исечоците од најдобрите забивања кои беа направени изминатиот викенд во „All-Star“ самитот, собрани на едно место.