Набилданиов си порачал секси маица за да се чалами со мускулите – го умреа од мезе на интернет

Купувањето преку интернет можеби е поповолна и поедноставна верзија од долгото шетање низ продавници, во поглед на време и експедитивност, но си има и ризичен дел во сета таа олеснителна околност.

Случајот од Џереми Приол, кој се набилдал, па преку интернет си порачал една маица со која ќе си ги истакнува своите вајани мускули. Но, наместо маицата која ја порачал, му стигнало нешто што повеќе е фустан отколку било какво друго парче облека.

„Нарачав маица од Амазон, а ми пратија фустан. Едниствена добра работа е што задникот во ова ми изгледа супер“, напиша на шега тој, за да покаже како го измамиле.