На старава ѝ се врати филмот од пред 80 години (снимка)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Германка е и доволно стара за тие времиња да и бидат и последните што останале поквалитетно во сеќавањето.