Петре и компанија – распеани попови (снимка)


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


Дедо Петар нема повеќе да биде главен на крушевско-демирхисарското намесништво, па сега дали овие слават што си оди, или тој слави што си оди…