Вебкафе

На себе ги заборави гаќичките со вибратор и замина на вечера со свекрвата

Мајката на дечкото само еднаш ја видела девојката во животот, а оваа вечера им е за да се запознаат подобро. Проблемот е што типката, како што тврди баткава, заборави да ги соблече гаќичките кога заминаа со неговата мајка на вечера, а забеганиот во рака го држи далечинскиот од гаќичките.

Advertisements
To Top