На патничко комбе во Скопје полно со патници му излета тркало во возење

На среде булевар во Скопје, на комбе кое превезувало патници, му излетало траклото во возење, што предизвикало паника кај патниците и ја загрозило безбедноста на останатите учесници во сообраќајот.

Комбето кое превезува патници останува без тркалото среде кружниот тек во Ѓорче Петров, а тркалото неопрекинато се движи по улица. Видеото беше објавено на Фејсбук групата „Ѕид на сообраќајниот срам“.