На доктор Габриеле Бенедети му завидуваат сите мажи


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Бенедети е професионален киропрактичар. За некого киропрактиката е опасен метод за местење на изместените зглобови, но Габриеле покажа дека и тоа како има искуство со оваа практика.