На 62-годишна возраст почина кривичниот судија Огнен Ставрев


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Судијата од скопскиот Кривичен суд Огнен Ставрев почина на 63-годишна возраст.

Тој за судија беше избран во 1999 година, и 25 години судеше во двата скопски основни судови. Судијата важеше за професионален и беше почитуван од неговите колеги и јавноста.

Судијата Ставрев судеше многу предмети кои беа познати во јавноста, како што се „Титаник 2“, „ТНТ“, „Монструм…

Само пред две недели судијата ја објави пресудата за ,,Титаник 2″, предмет на СЈО.