Можеби и насетувате, но експертите потврдуваат: Ова е омилената поза кај популацијата…?!


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Често се зборува за тоа како огнометите во креветот се посакувани и како поголемиот број парови сакаат да го имаат тоа под чаршавот, едно неодамнешно истражување спроведено меѓу Британците тврди дека тоа и не е баш така.

Во истражувањето учествуваа 2000 луѓе, момци и жени и како омилена поза се покажала – мисионерската. 27% од мажите и 35% од жените ја ставила на првата позиција. На второ место е доги позата, за која гласале 22% од жените и 21% од мажите.

Трета е каубојката си 14% жени и 15% мажи, а потоа позата лажица, која ја сакаат 8% од жените и 6% од мажите.