Мора да ги чуете: Bad Case of Love – Нешкоски, Јездиќ и Шилоски растураат со блуз и рок


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Комбинација на блуз основа со моќни рок примеси, донесува производ кој што е уникатен и дава нов призвук на веќе добро афирмирани светски звуци. Се надеваме дека ќе ви се допадне новиот звук. Рокајте и споделувајте добра музика.

Гитара и Вокал – Давид Нешкоски
Бас Гитара – Александар Шилоски
Тапани – Филип Јездиќ