Момци, овој Инстаграм профил ќе сакате да го посетите – гарантирано


Роналдо нека се пази, Мароко гази - 19 ден ↓↓↓Популарниот Инстаграм тренд Cheeky Exploits стигна и во наша близина, малку посеверно од нас, кај Хрватите. Станува збор за Инстаграм профил на кој корисниците (поточно корисничките како мнозинство)  ги објавуваат своите фотки од разни светски локации, на кои позираат со своите разголени задници.

A post shared by @cheekyexploits on

Овој Инстаграм профил за брзо време собра скоро 200.000 пријатели, а трендот стигна и до Дубровник. Секако, станува збор за тренд во кој најчесто учествуваат туристи, а на интернет веќе кружи и популарно име за „заднинското“ селфи  – belfie.

A post shared by @cheekyexploits on

A post shared by @cheekyexploits on

A post shared by @cheekyexploits on

A post shared by @cheekyexploits on

A post shared by @cheekyexploits on

A post shared by @cheekyexploits on

A post shared by @cheekyexploits on

A post shared by @cheekyexploits on

A post shared by @cheekyexploits on