Моден „додаток“ за опасни фраери: Овие панталони се носат без гаќи


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Во ’70-те години од минатиот век луѓето фантазираа и реално замислуваа дека 2017 година ќе им донесе технолошко-иновативни чуда како летечки автомобили и слично. Еве што им донесе 2017, барем на моден план.