Меси и Суарез во елемент: Гаѓаа дрон во летање – погледнете кој го погоди

Обично не го прават ова на тренинг, но кога станува збор за атракција и забава, Меси и Суарез никогаш не велат „не“. Погледнете кој беше попрецизен во гаѓањето на дрон во лет со топка.