Авто мото

Mercedes-Benz W 108 од 1969 – „малку чепнат“

Класиката 208 од гигантот Mercedes-Benz во сите нејзини верзии, дизајни и модели кои излегле под ова сериско име си има заземено трајно место во врвот од историјата на елегантните автомобили. Но, верзијата на фотографиите подолу е „малку чепната“ и има добиено екстра моќност во машината, како и бесен редизајн на изгледот.

To Top