Вебкафе

Херој на денот: Спаси татко и ќерка од смрт во студената вода (видео)

Во кинеската провинција Хунан татко и ќерка со автомобилот завршиле во студената вода од реката и мислеле дека им нема спас бидејќи автомобилот се заглавил во реката.

За среќа, во близина се нашло едно момче кое без размислување скокнало во ледената река и се обидел да ја отвори вратата.

Успеал во тоа, а на снимката се гледа како девојчето му паднало во раце и тој побрзал да ја однесе на брегот.

Веднаш зад нив, од автомобилот излегол и таткото.

Advertisements
To Top