Меган Меркл не е бремена? Се појавија првите теории на заговор!


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Бремената Меган Меркл е главна вест откако соопштија од Кенсингтонската палата. Од тој момент се анализира секој нејзин чекор, секој моден избор, гест,мимики…

Тоа што многу ги заинтригира околу оваа вест е што новопечената трудница секогаш се држи за стомак. Ова изгледа како нормална појава, но кај некој предизвика сомнеж и се појавија првите теории на заговор.

На Јутјуб се појави видео во кој женски глас од америкаснкото говорно подрачје тврди дека Мган воопшто не е трудна, а нејзиното дете го носи сурогат мајка.