Мечка се растрчува низ населба Буковски Ливади во Битола (снимка)


Од втора лига, до спасител на Германија - 12 ден ↓↓↓Апла.мк од нивни читател добиле снимка снимена вчера вечерта, триесет минути по полноќ, во битолската населба Буковски Ливади, Битола, на која се гледа мечка како трча низ улиците на населбата. Мечката е снименa во близина на кафеаната Адриатик.