Мажи „против“ жени: 10 разлики помеѓу нив низ креативни фотографии

Couple kickboxing

Различни се, тоа е факт. А некои поради тоа сметаат дека има добра причина да се мисли дека мажите и жените се од различни планети. Начинот на кој размислуваме и дејствуваме е толку различен што не е чудно пто постојат моменти кога одвај се разбираме меѓусебно. Секако, сето ова во шеговите смисла, но со добар и суштински хумор. 😀

Реакција кога пријателот/пријателката ќе влезе во врска

15-12-mazi-zeni1

Десктоп

15-12-mazi-zeni2

Фрижидер

15-12-mazi-zeni3

Спална

15-12-mazi-zeni4

Автомобил

15-12-mazi-zeni5

Бања

15-12-mazi-zeni6

Најважна просторија во куќата

15-12-mazi-zeni7

Обична настинка

15-12-mazi-zeni8

Зошто го гледавме Титаник

15-12-mazi-zeni9

Раскажување приказна

15-12-mazi-zeni10