Машини за работа: Вака го прават тоа професионалците


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Тие се пример за тоа како треба професионално да си ја вршиш работата и да се трудиш да бидеш најдобар во тоа, независно што работиш.