Мартина со одличен спот за макфестовската „Мое мило“


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Песната „Мое мило“ со која пејачката Мартина Митревска настапи на „Макфест“ доби и видео запис. Спотот е во продукција на Pyramid Production.

20-годишната Мартина Митревска, со музика се занима од својата 13 годишна возраст, кога го имала првиот настап на училишниот патронат со Bleeding love – Leona Lewis.

Гласот го школувала 4 години во музичкото училиште,, Ентерпрајс“ на Валентино Скендеровски,кај професор Андријана Јаневска, а последниве 3 години работи со проф. Александра Коцевска. Таа најавува нови песни и спотови со Pyramid Production.

Мартина моментално е трета година на Факултетот за музичка уметност, на теориски смер со потсмер сонологија со мултимедија.