Марјан Митовски в.д. директор на ЈП „Водовод и канализации“, Зоран Глигоров нов секретар на Град Скопје


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Скопската градоначалничка Данела Арсовска го назначи Марјан Митовски за в.д. директор на ЈП „Водовод и канализација“ откако вчера го разреши досегашниот Златко Перински. Тој досега бил вработен во претпријатието.

Од денеска, Град Скопје има и нов секретар откако Арсовска од функцијата вчера го смени Ѓоко Велковски кадар на ВМРО-ДПМНЕ.

Нов секретар е Зоран Глигоров кој изминативе три-четири месеци ѝ беше Шеф на кабинет на Арсовска.