Малолетник во бегање турнал полицаец, овој удрил со главата во бетонска ограда


Дерби во Англија, Столе против кралевите во Мадрид ↓↓↓


Двајца полицајци од Штип, во неделата во 3.30 часот забележале 15 годишно момче како заедно со уште едно лице имале обид да сторат кривично дело, информира МВР.

Кога им се доближиле, малолетикот го турнал полицискиот службеник, кој изгубил рамнотежа, паднал и удрил со главата во металната ограда. Во тој момент двете лица успеале да побегнат.

Полицискиот службеник бил однесен во Клиничка болница Штип каде му биле констатирани телесни повреди и му била укажана медицинска помош.