Галерии

Мали уметнички ремек дела во една шолја – гостите збеснаа по неговото кафе

Еден бармен кој работи во корејски кафе бар, секојдневно прави неверојатни уметнички дела во шолја кафе. Неговите шолји кафе дури и си добија свој назив „Cremart“ и сега сите посетители во кафе барот го сакаат токму тоа кафе.

A post shared by 이강빈 (@leekangbin91) on

A post shared by 이강빈 (@leekangbin91) on

A post shared by 이강빈 (@leekangbin91) on

A post shared by 이강빈 (@leekangbin91) on

A post shared by 이강빈 (@leekangbin91) on

A post shared by 이강빈 (@leekangbin91) on

A post shared by 이강빈 (@leekangbin91) on

А еве и видео како ги прави неговите мали ремек дела врз омилениот топол напиток.

A post shared by 이강빈 (@leekangbin91) on

To Top