Мајтап: Три фази на животот


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Тинејџер – имаш време и енергија, но немаш пари.

Работник – имаш енрегија и пари, но немаш време.

Пензионер – имаш пари и енергија, но немаш време.

Наравоучение: Радувај му се на животот и на тоа што го имаш СЕГА, затоа што никогаш нема да имаш сè одеднаш.