Мајтап: Кога жената зборува најмалку?


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


Си прават двајца другари муабет:

А бе, брат, дали знаеш ти кога жената зборува најмалку?

Не знам. Кога?

Во февруари.

А зошто баш во февруари?

Па, оти е најкраток месец.