Мајтап: Фејсбук „изменуван“ по лице

Ако Фејсбук беше глагол, вака некако ќе беа изменувањата по лица:
ЈАС објавувам
ТИ коментираш
ТОЈ, ТАА, ТОА лајкува
НИЕ споделуваме
ВИЕ гледате
ТИЕ се смеат
НИКОЈ не работи.