Мајтап: Една е баба


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Бабо, супата е многу убава.

Мило ми е што ти се допаѓа. А во кое одделение ќе одиш сега внучко?

Факултет завршив бабо.

А средно?

Ехее! Уште пред десет години.

Ако бабино. Касни си.