Мајтап: Болницата во Штип


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Каде ви е болницата тука у Штип? Цел саат вртам со колата.

Другарче, поарно да ти шибнам една меѓу очите и да викнам брза помош. Побрзо ќе стасаш.