„Мајсторе“, па Нејмар може да „учи“ од тебе: Ова актерство ги надминува сите граници! (видео)


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Веќе добро познато е дека фудбалерите знаат да одглумат прекршок со цел да го принудат судијата да го досуди она што тие го посакуваат.

Имиџ на фудбалер кој лесно „паѓа“, во светот на фудбалот секако изгради Бразилецот, Нејмар, но веројатно она што до направи фудбалерот на Палмеирас Дајверсон Силва ги надминува – сите граници!

Коментар веројатно и не е потребен, а сигурно ќе ве насмее…