Вебкафе

Магичен збор: Додадете го овој збор во вашиот опис на профилот и тоа ќе ви донесе поголем интерес од спортивниот пол!

Една страна за онлајн запознавање откри кој збор ќе ви го зголеми интересот од спротивниот пол.

Спред резултатите од анкетите во кои учествувале 7.000 корисници, зборот „пилатес“ во опсиот на вашиот профил би можело интересот да го зголеми за фантастични 160%.

Се претпоставува дека вежбањето, особено пилатесот, кој е сличен на јогата, ја појачува силата на мускулите.

Ако не сте љубител на пилатес, неа причина за загриженост и другите вежби бараат сила и флексибилност, а исто така се посакувани во светот на социјалните мрежи.

Дури 65% испитаници се изјасниле дека им е важно вежбањето на лицето со кое сакаат да излезат.

Вегетаријанците и веганите добиваат повеќе пораки од месојадците.

To Top