Екстра

Ја измами полицијата со лажен автомобил, а тие му оставија генијална порака!

Човекот имал план, снег и неколку слободни часа. Резултатот е преубава слика со полицаец кој скептично брза во паркираниот автомобил во зоната за чистење на снег, со блокче за пишување на казни.

33 годишниот уметник од Монтреал одлучил да се насмее со екипата која чистат снег со лажен автомобил од снег кој го направил после олујата.

Полицијата дошла бидејќи автомобилот бил паркиран на недозволено место, а отпосле откриле дека автомобилот е направен од снег.

Полицајците на крајот напишале „казна“ на која пишува „Ни ја разубави ноќта, хахаха 🙂 “.

To Top