Маестро Себастиен Тутан во елемент

Себастиен Тутан е професионален сноубордер и олимпиец кој растура на зимските патеки за бордање. Но, она што го прави привлечен за спонзорот „Red Bull“ е неговата неконвенционалност, креативност, инспиративност и сестраност. Еве уште еден доказ за неговата спортско-забавна маестралност.