Мадона во Karaoke Carpool – еве го целото возење со поп кралицата

Пеење, тверкање, малку кревање нозе, муабет и забава – така изгледаше развозувањето на Џејмс Корден низ Њујорк, во друштво на Мадона во рамки на неговото популарно шоу Carpool Karaoke. Еве ја целата „вожња“.