Видео

Маделеин опуштено на Хаваи – дронски снимки од фантастични егзотични убавини (видео)

Дронски снимки на Маделеин од нејзиното патување на Хаваи. Повеќето од кадрите се направени на Оаху островот, но има еден дел што е снимен на околните острови.

To Top