Филм / ТВ

ЛУДНИЦА: Понуда за обложување на Game of Thrones !!!

Излегувањето на новата сезона на Game of Thrones е многу поочекуван настан од на пример Светското фудбалско првенство во Русија. Осмата и веројатно последна сезона од популарната ТВ серија ќе излезе во текот на летото 2019 година, но веќе од сега почнаа облозите за тоа како ќе заврши серијалот или што ќе се случува во последната сезона.

Една од најпознатите онлајн обложувалници која во последно време е доста актуелна и во Македонија, 1хБет продолжува да изненадува со своите новитети и невообичаени игри за обложување. Сега во 1хБет можете да се обложувате на типови поврзани со една од најпознатите ТВ серии Game of Thrones.


Излегувањето на новата сезона на Game of Thrones е многу поочекуван настан од на пример Светското фудбалско првенство во Русија. Осмата и веројатно последна сезона од популарната ТВ серија ќе излезе во текот на летото 2019 година, но веќе од сега почнаа облозите за тоа како ќе заврши серијалот или што ќе се случува во последната сезона. Во изминатите седум сезони се навикнавме на неверојатни пресвртници и неочекувани моменти, а сега 1хБет ви нуди можност за заработка доколку се обложите дека ќе се случат одредени настани. Севкупно можете да се обложите во одговорите на 4 прашања. Во продолжение погледнете ги прашањата и пројате си ја среќата.

Кој ќе владее со Седумте кралства на крајот на последната ТВ-епизода на Game of Thrones ?

Нормално овде според букмејкерите на 1хБет фаворит е Џон Сноу со коефициент 1.67, но веднаш до него е неговата нова љубовница ( и веројатно роднина ) Денерис Таргаријан со коефициент 3.00. Третиот фаворит повторно е поврзан со овие двајца, односно Кое било дете на Џон Сноу со коефициент 4.00, по што следуваат останатите можни и потенцијални владетели на седумте кралства.

Кој ќе ја убие Серси Ланистер ?

На ова прашање можете да се обложите на само 4-ца потенцијални ликвидатори. Интересно но фаворит за такво нешто е братот и љубовник на Серси, Џејми Ланистер за кого е доделен коефициент1.56. Потенцијлен ликвидатор е и вториот брат на Серси, Тирион Ланистер со коефициент 9.00, додека доколку мислите дека Арја Старк ќе си ја исполни својата желба и ќе ја ликвидира Серси ќе добиете коефициент 5.95. Коефициент од 3.50 е доделен доколку се обложите дека било кој друг ќе го стори тоа.

Дали ќе погине уште еден од змејовите на Денерис Таргаријан во осмата сезона ?

Во седмата сезона на големо разочарување на сите беше убиен еден од змејовите на Денерис, кој подоцна стана дел од White Wokers. Доколку се обложите дека ќе погине уште еден змеј ќе добиете коефициент 3.66, додека доколку мислите дека тоа нема да се случи ќе добиете многу помал коефициент од само 1.25.

Кучето vs Планина: Кој ќе биде убиен или уништен прв ?

Овој братски двобој го очекуваат многумина. Веројатно ваш многу поомилен лик е Кучето ( Сандор Клегејн ), а тој е фаворит и според букмејкерите. Доколку се обложите дека тој ќе биде прв убиен или уништен ќе добиете коефициент 3.74, додека коефициентот за тоа дека прв ќе биде убиен или уништен Планина ( Грегор Клегејн ) е 1.25.

 

Обложувањето на Game of Thrones во 1хБет почнува денес, а ќе трае 81 ден, или непосредно пред стартот на снимањето на осмата сезона на најпопуларната ТВ серија во светот.

Извор: Кладење.мк

Advertisements
To Top