Лош глумец и евтина глума – те видоа, друже! (видео)


Меси против Левандовски -11 ден ↓↓↓Фудбалерите одамна престанаа да бидат само фудбалери и спортисти. Глумата, и тоа небулнозната, дури и злонамерната, стана дел од фудбалската стратегија. За жал. Никој никако да им каже, а тие никако да разберат дека се лоши глумци.